SC ER MACHINERY SRL  este  o companie tânără, cu capital integral românesc, ce și-a început activitatea datorită necesarului în piața din România pentru utilaje pentru construcții, utilaje pentru manipulare, utilaje municipale, la standarde decente de calitate, dar totuși la un preț accesibil.

Dorim să transpunem experiența acumulată de producători pe piețele de desfacere din Europa și în piața din România printr-o viziune orientată către client.

Știm că un utilaj este o investiție serioasă, care nu se face atât de des pe cât și-ar dori fiecare, de aceea atunci când ni se cer oferte de preț dorim să aflăm cât mai multe detalii despre domeniul de activitate al utilajului, despre mediul în care va lucra, sarcinile pe care le va ridica, despre activitățile pe care le va presta, pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri prin soluții personalizate și utilaje echipate conform cu necesitățile lor, pentru o exploatare în siguranță și o fiabilitate cât mai mare în timp. Totul pentru a avea unportofoliu de clienți mulțumiți!

Părerea dumneavostră contează!

Ca dealer autorizat avem o comunicare continuă cu producătorii, de aceea reușim să transmitem dorințele dumneavoastră, pentru a îmbunătăți calitatea utilajelor comercializate. Așa că nu ezitați să ne transmiteți din experiențele dumneavoastră în operarea utilajelor.

Oferta noastră cuprinde utilaje de la Mini-încărcătoare frontale articulate, Încărcătoare frontale articulate de până la 6 tone sarcină utilă, Încărcătoare telescopice, Buldoexcavatoare, Mini-excavatoare și Excavatoare de până la 46 tone greutate operațională, Gredere, Moto-stivuitoare pe benzină/GPL sau Diesel, cu tracțiune 2WD sau 4WD de până la 10 tone sarcină utilă, Moto-stivuitoare pentru teren accidentat, și nu numai.

VALORILE NOASTRE:

– INTEGRITATE

– ONESTITATE

– SINCERITATE

Viziune de viitor:

Asigurarea unui înalt nivel de calitate al produselor și al serviciilor de întreținere al utilajelor prin dezvoltarea departamentului de service și al departamentului de piese de schimb, participarea la târguri și expoziții de profil pentru o mai bună cunoaștere a utilajelor oferite de noi. Considerăm că rapiditatea în intervenții, consultanța în alegerea utilajului croit pe nevoile clientului, calitatea serviciilor oferite ne vor asigura în viitor un loc de cinste în rândul furnizorilor de utilaje.